1 MIN READ

Neos postao specijalizirani partner za Oracle Data Warehousing

Hrvatska tvrtka Neos dobila je još jedno priznanje američkog Oraclea, koji joj je dodijelio status Specijaliziranog partnera za Oracle Database 11g Data Warehousing. Neosu je to već treći status specijaliziranog partnera u Oracleovom programu.

Vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera i hardvera Oracle, uveo je specijalizacije kao potvrde stručnosti partnerskih tvrtki za specifična područja u IT industriji. Oracle je Neosu, svom višegodišnjem Gold Partneru, prethodno već dodijelio status specijaliziranog partnera za Oracle Business Intelligence Foundation te Oracle Application Development Framework. Uvjet za dobivanje ovih statusa su uspješno obavljeni projekti i niz certifikata kojima se dokazuju znanje i stručnost.

Oracleovo priznanje za Neo potvrda je kako se nakon više od deset godina stalnog napretka i rasta, mnogobrojnih projekata i uspješnih implementacija kod renomiranih internacionalnih i hrvatskih korisnika, nametnuo kao stručan, pouzdan i vrijedan partner u poslovanju, ne samo u regiji, već i šire.

Neos d.o.o. za projektiranje i izvedbu informacijskih sustava od osnutka je orijentiran postizanju vrhunskih rezultata na područjima djelovanja – poslovna inteligencija i skladište podataka (BI-DW), specifična aplikativna rješenja te konzultantske usluge.

Danas tvrtka ima 30 zaposlenih, svi stručni djelatnici posjeduju Oracle osobne certifikate, aktivno sudjeluju na stručnim konferencijama te kao predavači na Oracle Universityju.